Şebnem Keskin Fan Club

Şebnem Keskin Hayranıysan 5 Dakikanı Ayır Kayıt Ol Şebnemle Beraber Ol

AnasayfaAnasayfa  TakvimTakvim  SSSSSS  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Paylaş | 

Kendini Şebnem Keskin sanan gerizekalı BANLANDI

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
..YaqmuRocq*maNqaCı..
maNga'dan Sorumlu Kurucu
maNga'dan Sorumlu Kurucu

MesajKonu: Kendini Şebnem Keskin sanan gerizekalı BANLANDI   Cuma Tem. 31, 2009 12:55 pm

arkadaşlar o kişi gerçek Şebnem Keskin değildi artık unutun gitsin o salağı hayatınıza devam edin onu banladım artık rahatız işletilenler de üzülmesinler anlandı ve suçunu da itiraf etti

Ölüydüm..Sen yokken..100 yıl geçti bak üstünden..Özledim.hımmm kanını..Al dudaklarının tadını..Yırtp atsak gündüzü..Gece bizim olsaa <3

..AMOR FATİ..

!!''...*maNga*...''!!
http://sebnemciyiz.eniyiforum.net
__-KuuZuuM-__
Gökhan Özen'den Sorumlu Admin

MesajKonu: Geri: Kendini Şebnem Keskin sanan gerizekalı BANLANDI   Cuma Tem. 31, 2009 1:35 pm

kuzu sen ne diyorsun ???
sen kendin demedinmi o sebnem diye hatta cok iyi arkadasmissiniz filan ya kuzu herkezle msn'de konusmadimi nasil olur yaaa ????
..YaqmuRocq*maNqaCı..
maNga'dan Sorumlu Kurucu
maNga'dan Sorumlu Kurucu

MesajKonu: Geri: Kendini Şebnem Keskin sanan gerizekalı BANLANDI   Cuma Tem. 31, 2009 1:38 pm

KUZUM SANA SORU SORMA DEDİM CEVAPLAMAM DEDİM ÇOK BİLGİ EDİNMEK İSTİYORSAN İBRAHİM SANA YARDIMCI OLUR

Ölüydüm..Sen yokken..100 yıl geçti bak üstünden..Özledim.hımmm kanını..Al dudaklarının tadını..Yırtp atsak gündüzü..Gece bizim olsaa <3

..AMOR FATİ..

!!''...*maNga*...''!!
__-KuuZuuM-__

MesajKonu: Geri: Kendini Şebnem Keskin sanan gerizekalı BANLANDI   Cuma Tem. 31, 2009 1:42 pm

bunu bilmek en dogal hakkim !!!
hayir ben senden ögrenmek istiyorum !!! ya burda söyle yada öm at yada msn'e gel !!
..YaqmuRocq*maNqaCı..
maNga'dan Sorumlu Kurucu
maNga'dan Sorumlu Kurucu

MesajKonu: Geri: Kendini Şebnem Keskin sanan gerizekalı BANLANDI   Cuma Tem. 31, 2009 1:44 pm

öm attım bak işte

..AMOR FATİ..

!!''...*maNga*...''!!
hero.93
V.I.P Üye
V.I.P Üye

MesajKonu: Geri: Kendini Şebnem Keskin sanan gerizekalı BANLANDI   Cuma Tem. 31, 2009 3:45 pm

ya onla ben msn de konuştum test etmek için dedim ki bir şarkısın sen forumuna girio musun?? dedikli evet deim en son ne zmöan girdin dedi kiş 3 gün önceydi galiba bir şarkısın sen sitesinden baktım son giriş ayın 21 i yani 10 gün önce o zman anladım ama zaten sonra kendi itiraf etti

bu arada biz diğer üyelere de soleseniz ii olur
C!H4N
Moderatör
Moderatör

MesajKonu: Geri: Kendini Şebnem Keskin sanan gerizekalı BANLANDI   Cuma Tem. 31, 2009 5:56 pm

gerçekten moralim çok bozuldu gerçek şebnem ne zaman üye olucakk ilay arkisiniz ya
Armenian_hrayr
Moderatör
Moderatör

MesajKonu: Geri: Kendini Şebnem Keskin sanan gerizekalı BANLANDI   Cuma Tem. 31, 2009 8:19 pm

okadar kisinin hayaleriyle oynamakdan utanmadi mi ? hade ya sebnem gelsin banzinsiz araba gibi beklioruz...............................
http://www.youtube.com/watch?v=HsOvHeYi4zw
C!H4N
Moderatör
Moderatör

MesajKonu: Geri: Kendini Şebnem Keskin sanan gerizekalı BANLANDI   Cuma Tem. 31, 2009 9:34 pm

Armenian_hrayr demiş ki:
okadar kisinin hayaleriyle oynamakdan utanmadi mi ? hade ya sebnem gelsin banzinsiz araba gibi beklioruz...............................

çok dogru dedin sonuna kadar sana katılıyorum
ibrahiminho
V.I.P Üye
V.I.P Üye

MesajKonu: Geri: Kendini Şebnem Keskin sanan gerizekalı BANLANDI   Cuma Tem. 31, 2009 10:06 pm

arkiler biliyorum moralleriniz bozuldu ama inanın ben cinnet geçirdim ama yapacak bişiy yok böyle yalancıları ben allaha havale ediyorum allah versin cezalarını biliorum unutması biraz zor olacak ama unutalım gitsin biz gerçek şebnemimizi beklemeye devam edelim...
C!H4N
Moderatör
Moderatör

MesajKonu: Geri: Kendini Şebnem Keskin sanan gerizekalı BANLANDI   Cuma Tem. 31, 2009 10:10 pm

inş. gelir
Armenian_hrayr
Moderatör
Moderatör

MesajKonu: Geri: Kendini Şebnem Keskin sanan gerizekalı BANLANDI   Cuma Tem. 31, 2009 10:16 pm

umudunuzu kirmayin Very Happy biz halla burdayiz variz kalicaz onun hic gelmemis gibi sayin
http://www.youtube.com/watch?v=HsOvHeYi4zw
hero.93
V.I.P Üye
V.I.P Üye

MesajKonu: Geri: Kendini Şebnem Keskin sanan gerizekalı BANLANDI   C.tesi Ağus. 01, 2009 10:37 am

sonuna kadar bekleriz Very Happy
..YaqmuRocq*maNqaCı..
maNga'dan Sorumlu Kurucu
maNga'dan Sorumlu Kurucu

MesajKonu: Geri: Kendini Şebnem Keskin sanan gerizekalı BANLANDI   C.tesi Ağus. 01, 2009 11:06 am

arkadaşlar harikasınız umutlarınızı hala yitirmemeniz beni çok mutlu etti umarım gerçek Şebnem'i en yakın zamanda sitemizde görürüz

..AMOR FATİ..

!!''...*maNga*...''!!
__-KuuZuuM-__

MesajKonu: Geri: Kendini Şebnem Keskin sanan gerizekalı BANLANDI   C.tesi Ağus. 01, 2009 2:30 pm

iste bukadar yaaa afferin size sizinle gurur duyuyorum !!!

Sebnem gelir hic merak etmeyin biraz daha bekleriz ne var bunda Very Happy ??

Kendini Şebnem Keskin sanan gerizekalı BANLANDI

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki

Similar topics

-
» Şebnem Ferah
» kendini ifade edebilme
» Kendini Şebnem Keskin sanan gerizekalı BANLANDI
» Şebnem Keskin Msn Adresi
» Şebnem Keskin Biyografi